0
Fudbal

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska from left Uros Racic Stefan Mitrovic Filip Djuricic Strahinja Pavlovic Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

GLAVNI KRIVAC ZA PORAZ OD ŠVAJCARSKE NA SP 2018. PONOVO SUDI SRBIJI: Orlovima je ostao u lošem sećanju!

Objavljeno: 23.03.22 u 14:58

Nacionalnu selekciju Srbije očekuju dva prijateljska meča tokom martovskog okupljanja.

Čelnici UEFA zaduženi za suđenje odredili su arbitre koji će deliti pravdu na utakmicama naše selekcije protiv Mađarkske i Danske.

Prvi susret sa Mađarskom na programu je 24. marta. Glavni arbitar meča u Budimpešti biće Slovak, Filip Glova. Slovak je poznat našoj javnosti. Glova je delio pravdu Orlovima na meču sa Katarom, a sudio je mečeve večitih rivala na evropskoj sceni. Zvezdi je sudio u pobedi nad Gentom rezultatom 2:0, a Partizanu u trijumfu protiv Astane sa 4:1.

Pet dana nakon utakmice u Budimpešti, izabranike Dragana Stojkovića Piksija očekuje duel sa Danskom. Odabir sudije za ovaj meč izazvao je daleko veću pažnju javnosti. Glavni arbitar meča na utakmici u Kopenhagenu biće Nemac, Feliks Cvajer.

Ovaj sudija je zajedno sa Feliksom Brihom oštetio Srbiju na Svetskom prvenstvu u Rusiji, na utakmici sa Švajcarskom. Cvajer je tada bio u VAR sobi i nije pozvao Briha da pogleda snimak, u situaciji kada su Švajcarci oborili Mitrovića u kaznenom prostoru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter