0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

ZVEZDA SAMLELA ŠKOTE U PRVOM DELU IGRE: Marakana progutala Rendžers, crveno-beli uveliko mogli do preokreta! (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.22 u 19:41

Sjajno igra Zvezda!

Crvena zvezda ima minimalnu prednost na poluvremenu protiv Glazgov Rendžersa na punoj Marakani. Strelac jedinog gola za sada bio je Mirko Ivanić u desetom minutu igre, kada se najbolje snašao u gužvi  nakon kornera.

Gol MirkaIvanića možete pogledati OVDE.

Odnos snaga na terenu je potpuno na strani šampiona Srbije, imali su izabranici Dejana Stankovića nekoliko sjajnih prilika, najpre ponovo preko Mirka Ivanića, zatim je i Milan Pavkov izašao jedan na jedan sa Mekgregorom, ali šutirao malo pored desne stative, da bi pred sam kraj prvog dela sjajno šutirao Pićini, ali u Mekgregor je ponovo pokazao klasu.

FOTO: FK Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda

Deluje da skoro nije bila bolja atmosfera na najvećem srpskom stadionu. Gotovo je cela Marakana popunjena, a od pevanja se teško mogla čuti i himna tog takmičenja, kao i sudijska pištaljka. Jedni od najboljih navijača u Evropi naravno da nisu razočarali ni koreografijom, koja je na severnoj tribini imala Zvezdin grb, a ostatak stadiona je bio prugama obojen u crveno i belo.

Crvena Zvezda – Glasgow Rangers, UEFA Europa League, Liga Evrope, Beograd, Srbija 17.3.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter