0
Košarka

Dragan Sakota Charles Jenkins Crvena Zvezda - Baskonia Euroleague, evroliga Baskonija 12.12.2019. Decembar 12. Beograd, Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

BIVŠI TRENER ZVEZDE PRONAŠAO ANGAŽMAN NAKON DVE GODINE: Iskusni košarkaški stručnjak seli se na Pirineje!

Objavljeno: 17.03.22 u 18:26

Pronašao novi angažman!

Nekadašnji trener Crvene zvezde, Dragan Šakota, pronašao je novi angažman, nakon pune dve godine, a klub sa Malog Kalemegdana je upravo poslednji koji je iskusni trener vodio. Sada će Šakota biti na klubi Saragose, koja se takmiči u ACB ligi.

Novi klub trofejnog trenera će se grčevito boriti za opstanak, trenutno su na četrnaestoj poziciji elitnog ranga španske košarke, sa dva boda više od Fuelnabrade koja je prva ispod crte. Šakota će na klupi Saragose zameniti Đaumea Ponsarnaua nakon tri vezana poraza.

Nekadašnji trener Zvezde je u bogatoj karijeri vodio ogroman broj klubova, uključujući i Zadar, Cibonu, Olimpijakos, ima ukupno sedam trofeja, a najskoriji pehar uzeo je sa AEK-om u FIBA Ligi Šampiona 2018. godine., kada je u svom sastavu imao sadašnjeg košarkaša Partizana, Kevina Pantera.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter