0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

ZVEZDA ODRŽALA PREDAVANJE ‘STUDENTIMA’: Prvo mesto sve izvesnije! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.22 u 19:47

Upravo je ova utakmica ‘zatvorila’ 22. kolo ABA lige.

Tim Dejana Radonjića je u ovaj meč ušao posle vrlo iscrpljujućeg perioda, pošto je u protekle dve nedelje odigrao čak šest teških mečeva, protiv Panatinaikosa, Fenerbahčea, Baskonije, Partizana, Reala i Makabija.

FOTO: Starsport

Današnji meč je otvoren trojkom Nikole Kalinića, a ‘Studenti’ nizu dozvolili favorizovanoj Zvezdi da napravi veću razliku tokom prvog poluvremena. Posle prvih 10 minuta igre, crveno-beli su vodili pet razlike.

FOTO: Starsport

Tim sa Malog Kalemegdana je preuzeo kontrolu u drugoj četvrtini, i potpuno kontrolisao utakmicu, a posebno je bio raspoložen Nikola Kalinić koji je sa 14 poena bio najefikasniji u redovima Crvene zvezde u prvom poluvremenu.

FOTO: Starsport

Kako je utakmica odmicala, Zvezda je konstantno održavala prednost koja je u nekoliko navrata iznosila i preko 10 razlike. Iako se činilo da će izabranici Dejana Radonjića lagano privesti utakmicu kraju, gosti su u zadnjoj deonici uspeli da smanje prednost i donesu malo neizvesnosti. Međutim na kraju je ipak slavio domaćin-

Crvena zvezda – Studentski centar 94:84

FOTO: Starsport

CZ: Kalinić 23p, Dobrić 18p, Mitrović 11p, Lazić 11p

SC: Kamenjaš 20p, Magi 13p, Nil 11p, Pavlićević 10p

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter