0
Domaći fudbal

Slavoljub Djordjevic Super liga Srbije Superliga, Vozdovac - Vojvodina 7.12.2021. Beograd Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SADA JE I ZVANIČNO: Slavoljub Đorđević završio epizodu u Voši, otkaz dobio i sportski direktor!

Objavljeno: 14.03.22 u 13:21

Dobili su otkaz zbog loših rezultata.

Nakon što je u prošlom kolu Vojvodina izgubila od Radničkog iz Niša, bilo je izvesno da će čelnici novosadske ‘Stare dame’ prekinuti saradnju sa Slavoljubom Đorđevićem.

To je sada i zvanično, potvrdio je klub iz Novog Sada. Osim Đorđevića, otkaz je dobio i sportski direktor Ljubiša Dunđerski.

– Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost da je, nakon analize rezultata prvog tima u tekućoj sezoni, a posebno uzimajući u obzir poslednje četiri utakmice, danas sporazumno raskinuta saradnja sa sportskim direktorom Ljubišom Dunđerskim i šefom stručnog štaba Slavoljubom Đorđevićem.

Sada već bivšem sportskom direktoru Ljubiši Dunđerskom i šefu stručnog štaba Slavoljubu Đorđeviću, fudbalski klub Vojvodina se zahvaljuje na dosadašnjoj saradnji i svemu što su uradili za naš klub i želi im mnogo sreće i uspeha u njihovoj daljoj karijeri.

O imenovanju novog sportskog direktora i šefa stručnog štaba, sportska javnost će biti obaveštena naknadno – piše u saopštenju Vojvodine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)


Što se tiče njihovih naslednika, pominje se nekoliko imena, a više o tome pročitajte OVDE.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter