1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN NAKON POBEDE: Panter je presudio, hvala na prelepom dočeku!

Objavljeno: 13.03.22 u 21:48

Najtrofejniji evropski trener ima reč!

Košarkaši Partizana slavili su u gostima u Podgorici protiv Budućnosti rezultatom 72:80. U jednoj sjajnoj utakmici punoj preokreta i neizvesnosti bolje su se snašli gosti i uspeli da odnesu jako važan brejk nazad u Beograd. Nakon pobede zadovoljan je bio i Željko Obradović:

“Zahvaljujem se od srca ekipi Budućnosti na zaista divnoj dobrodošlici, kao i na atmosferi u dvorani koja je bila fenomenalna. Dobro smo otvorili utakmicu, ali je bilo očekivano da se izuzetno kvalitetna Budućnost vrati u meč. Ključne poene je postigao Kevin Panter, koji je u samoj završnici pogodio za plus pet”, počeo je Željko Obradović, pa nastavio:

“Okrećemo se iskušenjima koja nas očekuju, a ekipi Budućnosti od srca želim sve najbolje u nastavku sezone, kako u ABA ligi, tako u Evrokupu i šampionatu Crne Gore. Hvala vam još jednom na zaista lepom dočeku”.

Partizan je ovom pobedom ostao u trci za prvo mesto regularnog dela Jadranske lige, ali uslov za to su sve pobede do kraja, i dva kiksa Crvene zvezde, dok je Budućnost ovim proazom i zvanično okačila belu zastavu kada je pitanje borba za jednu od dve vodeće pozicije pred doigravanje. U narednom kolu Partizan čeka Igokeu, dok plavo-beli idu na noge SC Derbiju.

0
0
1 Komentara
  1. Valjda ce biti dovoljno za 2 mesto jer je zvezda sigurno prva. Ostavili su za kraj Buducnost da bi videli da li mogu da pošalju Partizan na 3 mesto

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter