0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCBayern

BAJERN BEZ GORIVA U BUNDESLIGI: Drugi vezani kiks za Bavarce, Borusija sve bliže šampionu! (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.22 u 17:58

Novi remi za tim iz Bavarske!

Fudbaleri Bajerna iz Minhena remizirali su u gostima sa Hofenhajmom, a konačan rezultat bio je 1:1. Bajern je ceo tok meča bio očekivano bolja ekipa, ali što zbog sjajne požrtvovanosti domaćih, što bez adekvatnog završnog pasa, nisu uspeli da slome rivala.

Da neće biti lak plen Hofenhajm je najavio u 32. minutu. Kristof Baumgartner, koji je ovde najpoznatiji po tome što je načeo odbranu Crvene zvezde na njihovom duelu na PreZero Areni, pogodio je posle dodavanja Bauma za vođstvo 1:0. Bajern je preko Levandovskog odgovorio u nadoknadi prvog dela igre, izuzetnim udarcem glavom nakon centaršuta Kimiha. U drugom poluvremenu je viđeno još kvalitetnog fudbala ali rezultat se nije menjao.

Na ostalim utakmicama, Štutgart je u poslednjem minutu stigao do boda protiv Uniona u Berlinu, a gde je Frajburg imao dva gola prednosti protiv Volfsburga, gosti su stigli do izjednačenja, ali je u samoj završnici domaći tim stigao do trećeg pogodka koji mu je bio dovoljan za pobedu.

Bajern je i dalje prvi, sa dve utakmice više od Borusije koja bi u slučaju oba trijumfa prišla na samo četiri boda zaostatka, Hofenhajm je u direktnoj borbi za Ligu šampiona sa Frajburgom, oba tima imaju po 44 boda, Volfsburg je podjednako daleko i od ispadanja i od Evrope na 12. poziciji, dok se Štutgart sa ovim bodom izjednačio sa Hertom na 16. mesto, ali Švabe imaju utakmicu više.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter