4
Evroliga

foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

EVROLIGA DIŽE ZVEZDU U NEBESA: Elitno takmičenje se poklonilo četi Dejana Radonjića – moćne reči upućene na račun tima sa Malog Kalemegdana!

Objavljeno: 11.03.22 u 13:50

Četa Dejana Radonjića u poslednje vreme igra fantastično.

KK Crvena zvezda već duže vreme igra na neverovatan način, od 27. februara tim sa Malog Kalemegdana ostvario je ogromne pobede u elitnom takmičenju, crveno-beli su bili bolji od Fenerbahčea, Baskonije, Real Madrida i Makabija.

Sinoć je u hali ‘Aleksandar Nikolić’ viđena borba do poslednjeg atoma snage, granitna odbrana kada je to bilo potrebno i odlična rešenja u napadu trasirali su put do pobede, mnogo vredne pobede, pošto su crveno-beli savladali Makabi rezultatom 84:77.

Sjajni rezultati Zvezde u Evroligi nisu prošli nezapaženo, pa su čak i iz elitnog takmičenja uputili lepe reči na račun beogradskog tima.

– Četiri pobede u nizu i pobeđivanje evropskih giganata su u procesu! – piše u objavi Evrolige.

0
0
4 Komentara
  1. A vi novinari nas obavestite koliko smo ovaj put platili final 4 u Bg ? Po odluci da bude final 4 u Bg zvezda se “ preporodila“

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter