0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ChelseaFC

VELIKA SRAMOTA U ENGLESKOJ: Abramoviču nije dozvoljeno da proda klub, a navijači ne smeju ni da kupuju karte!

Objavljeno: 10.03.22 u 11:21

Neshvatljiv potez Engleza!

Velika odluka, koja može da poprimi obrise ogromne sramote, donešena je kada je u pitanju imovina Romana Abramoviča, prenosi BBC. Naime, on je jedan od četiri ruska biznismena kojima je sva imovina zamrznuta, nakon što je dodat na listu sankcionisanih.

Vlada će dati specijalnu dozvolu za protok novca kada su u pitanju igrači i osoblje, kako bi sve obaveze prema zaposlenima mogle da se izmiruju na vreme i tako ne utiču na poslovanje kluba. Ipak Roman ne može da zaradi nikakav novac od Čelsija, pa samim tim njegov klub ne može da se proda.

Takođe potpuno banalno, najuspešniji klub iz Engleske u ovom veku, ne može da prodaje igrače, potpisuje ugovore, prodaje stvari iz šopa, pa čak ni da prodaje karte, tako da na utakmicama mogu da prisustvuju samo oni sa sezonskim, ili unapred kupljenim. Kruna ovakvog licemernog ponašanja jeste da je Roman obećao da će sav novac od protaje kluba, donirati Ukrajini, a to je oko 2.5 milijardi evra koje sada neće završiti nigde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter