0
Košarka

FOTO: Youtube/screenshot

ATLANTA POKAZALA ZAŠTO JE DALEKO OD VRHA TABELE: Čudovište iz Grčke razbilo rivala i maltretiralo obruče, Bogdanović solidan! (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.22 u 08:35

U Viskonsinu šampion siguran!

Košarkaši Milvoki Baksa savladali su u Viskonsinu ekipu Atlanta Hoksa rezultatom 124:115 i tako ostali u trci za vrh istoka. Domaći su vodii gotovo čitav meč, bili su bolja ekipa, pretili su da odu i na preko 20 razlike u jednom momentu. Atlanta je pokušala da smanji zaostatak u nastavku, donekle se vratila u igru ali sa šutom sa distance ispod 30 posto, nisu mogli mnogo.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Janis Adetokumbo sa 43 poena, 13 skokova i pet asistencija. Uz njega sjajan meč odigrao je i Kris Midlton sa 23 poena i osam dodavanja, dok je Bobi Portis zabeležio takođe 23 poena, ali i čak 15 skokova. Po 11 poena su još dodali i Grejson Alen i Džru Holidej.

Kod poraženih najefikasniji je bio Tre Jang sa 27 poena i 11 asistencija, Deandre Hanter je imao 17, Kevin Huerter 16, Danilo Galinari 14, Onjeka Okungvu 13, dok je Klint Kapela imao 11 poena i devet skokova. Srpski bek, Bogdan Bogdanović, duel je završio sa devet poena, šest skokova i četiri asistencije, dok je sa distance šutirao samo 1/8, za pola sata na parketu.

Milvoki je sada drugi na istoku, i dve pobede su iza lidera sa Floride, Majami Hita, dok Atlanta i dalje čuva desetu poziciju, gde imaju dve pobede više od Vašingtona koji je prvi ispod plej-in crte. Biće zanimljvio na svim delovima tabele na istoku do kraja sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter