0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: General overview of stadium Rajko Mitic prior to the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

VEČITI RIVALI SAZNALI SUDIJE, PARTIZANU GOTOVO POČETNIK: Turčin iz Holandije sudi na Ajbroksu, učestvovao u jednom od najvećih katastrofa Zvezde u istoriji! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.22 u 11:46

Poznato ko deli pravdu u Glazgovu i Humskoj!

Zvezda u četvrtak gostuje kod Renždersa na Ajbroksu, a poznato je i ko će biti glavni sudija na tom meču. Reč je o Serdaru Guzubujuku kojem će ovo biti treća utakmica na kojoj sudi nekadašnjem šampionu Evrope. Prethodno je sudio u katastrofi Crvene zvezde u Ređo Emiliji protvi Sasuola kada je tim Grofa Božovića izgubio 3:0, a ne bi bilo nezasluženo i da su primili dvocifren broj golova i tako ovekovečili jednu od najsramotnijih partija u istoriji kluba iz Beograda.

Drugi put je Serdar delio pravdu u duelu protiv „mesara“ iz Trnave, kada je Crvena zvezda prošla u plej-of za elitno fudbalsko takmičenje u svom prvom pohodu ka grupnoj fazi Lige šampiona. Tada je Holanđanin pustio izuzetno grubu igru, a i dosudio je penal u samoj završnici produžetka koji je tadašnji kapiten Spartaka Boris Godal promašio.

Maurisio Marijani će suditi na meču u Humskoj, on je jedan od neiskusnijih sudija sa znakom UEFA i ovo će mu biti prvi put da sudi nekom od srpskih timova. Marijani je ove sezone izabran da sudi jedan Derbi dela Madonina u sklopu Kupa Italije gde nije bio preterano tažak posao jer nije bilo golova a i sudija je pokazao samo dve javen opomene.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter