1
Evrokup

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN SE OBRUKAO U LITVANIJI: Crno-beli ‘popili težak šamar’, četa Željka Obradovića nije imala rešenje za Đorđa Gagića!

Objavljeno: 08.03.22 u 20:18

U okviru 14. kola Evrokupa, KK Partizan pretrpeo je težak poraz od Lijetkabelisa u Litvaniji – 93:78.

Dobro je ušao Partizan u ovu utakmicu, i već na početku poveo sa 5:0, a u uvodnim minutima meča istakao se Rade Zagorac, dok se sa druge strane Đorđe Gagić i maestralni Gedimas Orelik režirali preokret. Već se tada naslutilo da je Olenik vrlo raspoložen i da će košarkašima beogradskog tima biti jako teško da ga sačuvaju.

Nastavio je litvanski tim da uvećava prednost, što je nateralo Željka Obradovića da brzo reaguje, i tajm-autom proba da promeni neke stvari.

Kevin Panter se ‘probudio’ tek na kraju prve deonice, te je on bio jedini koji je svoj tim održavao u igri. Crno-beli su katastrofalno odigrali drugu četvrtinu, u kojoj su postigli svega 13 poena. Očajnu igru ‘parnog valjka’ na najbolji način oslikava serija od 20:0 domaćeg tima.

U trećoj četvrtini pokušavao je da Partizan da se približi rezultatski, ali kada god se mislilo da crno-beli mogu da uhvate priključak, Đorđe Gagić je sjajnim poenima svom timu održavao prednost. Pred poslednjih 10 minuta, Partizan je utešnim poenima Koprivice i Zagorca smanjio rezultat na – 25.

U poslednjoj deonici veće neizvesnosti nije bilo, te je četa Željka Obradovića igrala potpuno rasterećeno i tek tad su se razigrali Jan Madar i Uroš Trifunović.

Zasluženo je litvanski tim slavio u ovom meču, a najbolji akteri su bili Gagić i Orelik koji su postigli po 21 poen. U poraženoj ekipi istakao se Kevin Panter sa 20 postignutih poena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)


Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
1 Komentara
  1. Željko, Savic, naravno lažov Ostoja iš iz Partizana i povedite ovaj krš od “ igrača“. Ovde ste dovukli gomilu nesklada. Pitanje je i u vezi novca. Slutimo lažne pare , imaju oni trošak na drugoj strani

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter