0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

NOVI POTPIS NA BANOVOM BRDU: ‘Bačanin je još jedan u nizu talentovanih momaka na koje računamo u budućnosti’

Objavljeno: 08.03.22 u 16:21

‘Potpisan ugovor je logičan splet okolnosti!’

Profesionalni ugovor sa Čukaričkim potpisao je Andrej Bačanin. Ovaj momak koji igra na poziciji zadnjeg veznog 7. marta je napunio 15 godina, a obavezao se na vernost Brđanima posle odličnih igara u mlađim kategorijama tima sa Banovog brda.

Bačanin je trenutno član mlađe kadetske ekipe belo-crnih, pod vođstvom Lazara Popovića, Čukarički je u toj kategoriji ubedljivo prvi na tabeli.

Bačanin je još jedan u nizu talentovanih momaka na koje računamo u budućnosti, a za ugovor se izborio dobrim igrama u prethodnim sezonama. Ovo će biti veliki podstrek za njega, da nastavi da napreduje i da se razvija. Naravno, sve u cilju da se kroz rad sada u mlađoj kadetskoj konkurenciji, potom kadetskoj i omladinskoj, izbori za mesto u prvom timu. Želja nam je da imamo što više prvotimaca iz naše škole koja je na odličnom glasu, Bačanin je jedan od najtalentovanijih momaka u svojoj generaciji i profesionalni ugovor sa njim je logičan splet okolnosti – kazao je Milovan Sikimić, koordinator Omladinske škole Čukaričkog

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter