0
Košarka

FOTO: Twitter/@dallasmavs

LUKA DONČIĆ PONOVO IMPRESIONIRAO CEO SVET: Dalas juri prednost domaćeg terena, Bogdanović najbolji s druge strane! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.22 u 09:30

Sjajna partija plejmejkera!

Dalas Maveriksi su pred svojim navijačima savladali Jutu Džez rezultatom 111:103 i tako im se dodatno približili u borbi za domaći teren u prvoj rundi plej-ofa. Meč je bio mnogo jednosmerniji nego što rezultat to pokazuje, Dalas je ceo meč bio u prednosti koja je u jednom momentu iznosila čak i 20 razlike.

Najbolji u redovima Dalasa je tradicionalno sjajni Luka Dončić koji je zabeležio 35 poena, 16 skokova i sedam astistencija, uz šut iz igre preko 50 procenata. Uz njega se najviše istakao Spenser Dinvidi sa 23 poena, a Dorijan FiniSmit je ubacio dva manje. Dvocifren je još bio i Dvajt Pauel sa 13 upisanih poena.

Kod gostiju Bojan Bogdanović je meč završio sa 21 poenom, Džordan Klarkson je imao 19, Donovan Mičel 17 a na to je dodao i devet asistencija, Roj O’Nil 13, dok je Rudi Gober susret završio sa 11 poena i 12 skokova.

Dalas je još uvek peti na tabeli, ali se izuzetno približio Juti koja je još uvek poziciju ispred, obe ekipe su trenutno sa po 40 trijumfa, ali tim iz Teksasa ima meč i poraz više.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter