0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

JOKIĆ KONSTANTNO PERFEKTAN, SAMO SE PROTIVNICI SMENJUJU: Džoker ovaj put srušio Voriorse, tripl-dablovi nikoga više ne iznenađuju! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.22 u 08:12

Srpski centar ponovo odličan!

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Golden Stejt brezultatom 131:124 i tako upisali treći vezani poraz. Utakmica je celim svojim tokom bila izuzetno neizvesna, igralo se konstantno u mini-serijama, a pored sjajnog Nikole Jokića, timu iz Kolorada za pobedu su bila ključna stavka sjajnih 70 posto šuta za dva poena. Važno je napomenuti da za Ratnike nisu igrali Stef Kari, Klej Tompson, Andru Vigins, Drejmond Grin…

Srpski superstar je upisao sjajnih 32 poena, 15 skokova i 13 asistencija, uz šut za dva preko 70 procenata, za ukupno provedena 34 minuta na parketu, a ovo mu je bio 18. tripl-dabl u sezoni. Najviše su mu pomogli Džef Grin i Monte Moris sa po 18 poena, Devon Rid je dodao 17, Ostin Rivers 15, a Demarkus Kazins je upisao 13 poena i šest skokova.

Kod gostiju se najviše istakao Džordan Pul sa 32 poena i sedam asistencija, koji je šutirao sjajnih 8/12 sa distance, Mozes Mudi je takođe bio odličan sa 30, Džonatan Kuminga je ubacio 16, Kevon Luni je meč završio sa 13 poena i 11 skokova, dok je poslednji dvocifren Kvinderi Vederspun sa 11.

Denver je i dalje na šestoj poziciji zapada, i pored devetog trijumf u poslednjih 10 mečeva, sa 39 pobeda i 26 poraza, dok je Golden Stejt nakon novog, 22. poraza pao na treću poziciju, a sada imaju 43 trijumfa, jedan manje od Memfisa ispred njih.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter