0
ATP

FOTO: STARSPORT

EVO ZAŠTO NEMA NIŠTA OD PRVOG MESTA ĐOKOVIĆA: Američka procedura kvari Novakove planove, a Rusu oduzimaju i bodove!

Objavljeno: 08.03.22 u 10:16

Velika šteta za Novaka!

Danil Medvedev trenutno je drugu nedelju prvi teniser sveta, ali su se nedavno u medijima pojavile informacije da će se zbog oduzetih 250 poena koje nije odbranio u Marseju ove godine. Ipak do smene na vrhu neće doći zbog toga što, po standardnoj proceduri, turnir u Indijan Velsu traje dve nedelje, pa rang-lista neće izaći sledećeg ponedeljka, nego tek za 13 dana, što neće Novaku dozvoliti jednu gratis nedelju na tronu.

Ipak, ukoliko Danil ne uzme titulu, Novak će doći na prvu poziciju. Posebno je zanimljiva situacija u žrebu, gde je Nole napravio pometnju, jer ne može da učestvuje na turniru, ali još uvek nije povukao svoju prijavu. To je dovelo do toga Portugalac Žoao Souza kojem je trebalo jedno povlačenje iz glavnog žreba kako bi uskočio u isto, ipak će morati u kvalifikacije, pa čak ako Novak odluči da se povuče, njega će zameniti srećni gubitnik, a ne Souza. Zaista nesrećna situacija 85. tenisera sveta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter