0
Evroliga

Dejan Radonjic Crvena Zvezda - Partizan, kosarka ABA liga, derbi, 14.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆ ISKREN PRED REAL: Svesni smo njihovog kvaliteta i iskustva, pokušaćemo zajedno sa navijačima!

Objavljeno: 07.03.22 u 23:07

Šef stručnog štaba Crvene zvezde pred meč sa Realom!

Crvena zvezda u narednom kolu Evrolige dočekuje Real iz Madrida, najtrofejniji evropski klub. Uoči tog susreta Dejan Radonjić je sumirao utiske sa prošlog derbija, a i za medije je izneo svoja očekivanja i pogled na tu utakmicu:

„Bio je težak meč. Ne zameram ništa igračima, niti sam im išta rekao. Okrenuli smo se sledećim obavezana, pokušali smo da se malo odmorimo“, počeo je Radonjić, potom nastavio: „U ritmu u kojem se nalazimo možemo da pričamo o potrošnji koja je bila u derbiju, ali treba reći i da smo par dana pre toga imali evroligaški meč koji je uticao na to da energetski ne budemo na najboljem nivou“.

Head coach Dejan Radonjic and Branko Lazic
Crvena Zvezda v Baskonia Vitoria-Euroleague 2021/22
Beograd, 03.03.2022.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Sutra uveče od 20 časova se igra zaostali duel sa Realom:

„Real je jedna od najboljih ekipa u Evroligi i ove sezone, što dovoljno govori o odnosu snaga. Ogroman kvalitet ekipe Reala i ogromno iskustvo. Mi ćemo se truditi da pred našim navijačima, i očekujem značajnu podršku, jer ona može da nam podigne intenzitet i kvalitet igre i izvuče iz nas ono što nam nedostaje, a vrlo je važno u ovoj velikoj fizičkoj potrošnji“, istakao je streteg crveno-belih.

Dejan Radonjic Crvena Zvezda – Cedevita Olimpija ABA Liga kosarka Beograd, Srbija 17.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

„Uvek se priča o energetskoj potrošnji, malo o mentalnoj, gde treba na svaka dva dana da budemo psihološki spremni za teške izazove. Imamo veliki broj utakmica, sada smo u periodu koji je možda i najteži i koji zahteva dodatni oprez kako se ne bi dogodilo još nešto kao prozivod teškog rasporeda“, zaključio je Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter