0
Evroliga

ball lopta Euroleague ilustracija illustration Crvena Zvezda v Fenerbahce -Euroleague 2021/22 Beograd, 27.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

ODLUČENO KAKO SE NASTAVLJA EVROLIGA: Ovo će definitivno imati ogroman uticaj na nastavak, navijači Zvezde mogu da slave!

Objavljeno: 07.03.22 u 22:31

Dobre vesti za navijače crveno-belih!

Nakon debate i glasanja ovog vikenda o odluci kako će izgledati tabela u nastavku takmičenja. Više opcija je bilo u opticaju, uključujući i onu da se mečevi sa ruskim timovima ne brišu, i da se na kraju računa procenat pobeda, umesto ukupnog broja kao što je predviđeno.

„Svi glasovi su stigli i odlučeno je da se rezultati ruskih timova neće raćunati. Konačna tabela Evrolige će se računati sa 28 utakmica“ kaže informisani Aris Barkas.

FOTO: Basketnews/Screenshot

Ipak, verovatno je došlo i do najlogičnije odluke. Sve utakmice sa Rusima biće obrisane i sezona će se računati kao da je imala 28 utakmica. Ovo ide na ruku ekipama poput Crvene zvezde, koja je imala samo dve pobede protiv ekipa iz najveće zemlje na svetu, i umesto desete pozicije, sada su na devetom mestu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter