0
Evrokup

Crvena Zvezda - Partizan, kosarka ABA liga, derbi, 14.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN MEĐU GLAVNIM KANDIDATIMA ZA EVROLIGU: Crno-beli na korak od iste, deluje kao da će san postati java, sudbina Zvezde takođe izvesna!

Objavljeno: 04.03.22 u 20:09

Sjajne vesti za navijače Partizana!

Košarkaški klub Partizan, mogao bi da se nađe na spisku ekipa koji će naredne sezone igrati Evroligu, i bez da ove godine uđe u finale Evrokupa ili osvoji Jadransku ligu javlja medijski partner elitnog evropskog takmičenja, Eurohoops.

Pošto očigledno da sukob, odnosno invazija Rusije na Ukrajinu neće biti završena u dogledno vreme, portal javlja da su kandidati da popune mesta u Evroligi upravo Partizan, a pored njega Virtus i Valensija. Ljudi iz Evrolige rezonuju da su uspesi u prošlosti, trenutni budžeti i navijačke baze sasvim dovoljni da pomenute ekipe svrstaju u dostojne članove tog takmičenja.

Zanimljivo da se Crvena zvezda ne pominje nigde, tako da verovatno podrazumevana kao redovan učesnik od naredne sezone, a verovatno će samo pobednik Evrokupa biti promovisan u Evroligu usled sve većih šansi Monaka da se plasira u osam najboljih timova, pa samim tim zadrži svoje mesto i narede godine.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter