0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički 1923

LALATOVIĆ SE OBRATIO DIREKTNO ČELNICIMA SUPERLIGE: Trener Radničkog bez ikakvog ustručavanja: „Ko još tada gleda fudbal“!? (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.22 u 22:22

Lale govorio u svom stilu!

Trener Radničkog iz Kragujevca govorio je za medije o susretu sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca, a taj meč kolokvijalno govoreći nosi šest bodova, jer su obe ekipe gotovo na začelju sa 23, odnosno 22 boda, a jedino je iza njih Novi Pazar. Utakmica je na programu u ponedeljak od 14 časova, a to je upravo ono što je zasmetalo talentovanom stručnjaku:

Ja sam ubeđen da bi, da se kojim slučajem ova utakmica igra u nedelju, na tribinama ‘Čika Dače’ sigurno bilo pet-šest hiljada ljudi, a ovako će ih biti hiljadu. Zar nije logično da ljudi uz nedeljni ručak na televiziji gledaju direktan prenos komšijskog derbija između Radničkog 1923 i Metalca pred pet hiljada ljudi, nego neku drugu utakmicu koja se igra pred dve stotine gledalaca? Ko još u Srbiji gleda fudbal ponedeljkom u 14 časova? – zapitao se Lalatović.

FOTO: FK Radnički 1923

Od kako je popularni Lale na klupi tima iz Kragujevca, ekipa sa stadiona Čika Dača se pomerila sa pozicije fenjeraša i upisali su drugu vezanu pobedu u Pazaru, a Nenad se dotakao i toga:

– Dobro, sigurno se lakše diše, samim tim, klub je bio poslednji na tabeli i nije imao pobedu duže od pet meseci. Ja sam dobio na samopouzdanju, jer nisam bitan ja , bitni su moji igrači, koji nisu zaboravili da igraju fudbal. Vratili su veru u sebe , treba da nastavimo tako, do kraja, jer biće teško. Veliki je posao sada pred nama, jer nas dug period igre očekuje. 

Dotakao se i incidenata na tom meču:

–  To je fudbal, to je strast. Nekada sam i ja bio vinovnik takvih događaja, nekada i iz mene izađe nešto što nisam lično ja, jer sve je to zarad pobede. Ne kritikujem , ali ne opravdavam, to je fudbal, bitno je da niko nije bio povređen. Ja volim kada je neka nenasilna, ali vrela atmosfera na utakmici – zaključio je Lalatović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter