0
Domaći fudbal

Ohi Omoijuanfo Anthony Ohikhuaeme Superliga Srbije, derbi, Crvena Zvezda - Partizan Beograd, Srbija 27.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OHI OTKRIO NORVEŽANIMA KAKO JE U SRBIJI: Kaže da je ovde derbi više mržnja nego fudbal, a evo da li će igrati protiv Srbije!

Objavljeno: 02.03.22 u 10:22

Intervju napadača sa medije iz Norveške!

Napadač Crvene zvezde, Ohi Omoidžaunfo, igrač koji je ove zime stigao u Beograd kao veliko pojačanje, već je pokazao naznake ogromnog potencijala, a u večitom derbiju je savladao Popovića i tako doneo prednost Zvezdi. Fudbaler je govorio je za medije iz svoje zemlje pričao u derbiju, odnosima dva kluba ali i samoj atmosferi na tribinama:

„Navijači Crvene zvezde su videli šta sam uradio u Norveškoj. Očekivali su da dođem i sve to ponovim u Srbiji. To je vrlo teško. U medijima se dosta pričalo o meni, postojao je pritisak da odmah počnem da dajem golove“, započeo je Ohi.

Dotakao se i osećaja nakon gola:

Bilo je jako emotivno. Jedva se sećam kakav je taj osećaj. Bila je to samo radost, i opijenost emocijama. Lepo je biti u mogućnosti ispuniti očekivanja. Bilo je apsolutno fantastično“.

Ohi Omoijuanfo Anthony Ohikhuaeme Superliga, Super Liga Srbije, Crvena Zvezda – Cukaricki 10.2.2022. Beograd Srbija foto: Pedja MilosavljevicSTARSPORT

O atmosferi takođe ima samo pohvale:

„Bilo je aposlutno divlje, apsolutno fantastično. Gotovo je nemoguće to opisati, jer morate da doživite. Nikada ranije nisam doživao takav pritisak. Od prve sekunde počinju varnice. Apsolutno ludu iskustvo, kaže napadač pa potom nastavlja o međusobnoj ljubavi sa navijačima: „Oni su se zaljubili u mene, ja sam se zaljubio u njih. Pojedini navijači su došli i do mog broja telefona. Jedan me je predstavio kao supermena. Odmah sam podelio tu objavu. Kada je neko odlučio da seče i lepi, pravi fotomantaže, zaslužio je da ga nagradim“.

Ohi Omoijuanfo Anthony Ohikhuaeme Superliga Srbije, derbi, Crvena Zvezda – Partizan Beograd, Srbija 27.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Za napeti odnos klubova u Srbiji i o radu sa Dejanom Stankovićem rekao je sledeće:

„Ovo u Srbiji je mržnja. Nije to samo fudbal. U Norveškoj kada se sastnamu Lilestrem i Molde, reč je o sportu. Ovde postoji istorija mržnje između dva kluba. To je skoro bitka na život ili smrt. Srećan sam što sam to doživeo. Ovo je sasvim druga kultura. Treniramo vrlo jako i u sred sezone, iako imamo mnogo utakmica. To je srpski mentalitet, i morate da izdržite. Nema ovde lakog oporavka. Kada odigramo utakmicu, već sutradan treniramo jako“.

Ohikhuaeme Omoijuanfo Ohi (R) celebrates after scoring a goal
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Partizan
Beograd, 27.02.2022.
foto: Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©

A zaključio je sa svojim potencijalnim nastupom za reprezentaciju Norveške protiv Srbije:

„Nisam mnogo o tome razmišljao, ali postoje ljudi ovde koji su me pitali da li ću igrati za Norvešku protiv Srbije. Norveška ima veliki broj kvalitetnih napadača, i nije uopšte lako nekome zauzeti mesto. Samo moram da radim posao najbolje što mogu. Ako budem davao golove, pratiće me“.

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter