2
Domaći fudbal

Milos Vazura (L) head coach Aleksandar Stanojevic and Ivica Iliev (R) Partizan—Trening & Press-Super League Season 2021/20 Beograd, 15.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ILIEV ISKRENO NAKON PORAZA U DERBIJU: Dominirali su na sredini terena, falio je Miljković, crveni za Zdjelara je normalna stvar!

Objavljeno: 01.03.22 u 10:10

Sportski direktor Partizana o utiscima u derbiju!

Nakon poraza u 166. večitom derbiju, u kom su crno-beli čini se nadigran od rivala i glavnog konkurenta za titulu, Crvene zvezde, sportski direktor Partizana, Ivica Iliev, priznao je da su crveno-beli zasluženo slavili, takođe je i pohvalio predstavu Srđana Jovanovića, a još dosta stvari je pomenuo u intervjuu za Sportski žurnal:

Nismo uspeli da odgovorimo na Zvezdinu formaciju. Izdominirali su na sredini terena, svaka druga lopta je bila njihova… Imali smo tu fantastičnu akciju iz tranzicije, našeg najjačeg oružja, pokazala je ofanzivni potencijal, međutim, nismo je začinili golom, onda primimo gol iz prve greške i… Znate šta je derbi: ili ga ti daš iz prve akcije ili primiš… Lucidnost jednog igrača, greška drugog“, počeo je Iliev.

Queensy Menig celebrates after scoring a goal
Fudbal-Kup Srbije Season 2021/2022
FK Partizan v Trajal Krusevac
Beograd, 13.10.2021.
foto: Starsport.rs ©

Potom se dotakao umora igrača, konkretno Kvinsija Meniga u ovom slučaju:

“Jedini je tražio dubinu, bio je najživlji. U nekim situacijama, pri sprintevima, falilo je dva, tri pasa. Mogao je da bude junak, nažalost nije. Stanojević ga je zbog isrcepljenosti iz prethodnih utakmica, da li je i on osetio zamor posle četiri odlična uvodna meča, zamenio… Svi bi, da je pogodio, pričalo o Menigovoj nestvarnoj brzini, ubojitosti, probojnosti…“.

O Rikardu i njegovoj partiji ispod standarda na koji nas je navikao i odličnoj partiji Aleksandra Dragovića:

„Da, Dragović je klasa, mada… Rikardo ga je jesenas nadigrao, imao nekoliko šansi. Sad, izuzev kad je vrhunski pobegao i gurnuo loptu Menigu, ostao nemoćan. Ponavljam,kad nemaš sredinu, lopta ti nije gore“.

Ricardo Gomes celebrates after scoring a goal
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Vojvodina
Beograd, 21.11.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Pohvalio je Marka Jevtovića:

“Od samog povratka pokazuje da je fantastično pojačanje. Kvalitet, karakter – na još većem nivou nego u prvom mandatu. Ozbiljno izgleda, polako preuzima palicu“.

Ivica se takođe osvrnuo i na neigranje Miljkovića za koga je rekao da je dosta falio na derbiju, kao i na nešto lošiju partiju mladog Jovića:

“Definitivno! Dobio je ceo derbi, nažalost, nije to što je bio do leta. Dobro, negde je i razumljivo da oscilira… zbog godina. Nešto treba da se dogodi da ’prezupči’ i da se vrati, međutim, dugo traje to čekanje“.

goalkeeper Aleksandar Popovic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Crvena Zvezda
Beograd, 19.09.2021.
foto: Starsport.rs ©

A na kraju je stao i u odbranu Popovića:

“Mnogo je igrača tu napravilo greške i može da ponese teret gola, ali moramo nekad da budemo surovi, kao i kad hvalimo, izostala je reakcija golmana. Dešava se, bilo je mnogo situacija kad je Popović spašavao Partizan“ zaključio je Iliev za Žurnal.

0
0

2 Komentara

  1. Cele zime se spremate za tu utakmicu i istrčite kao diletanti, a imate najboleg trenera i upravu na otvorenom balkanu, navijači su 100 posto u pravu i žele da vam vide leđa, zadužili ste i klub i zemlju do bankrota,,,,,posle prosečne Slavije,,,Golgeter Miljković da je bio, i Lola na sredini sasvim drukčija kontracepcija , i vrapci su pročitali vašu naivnu priču, bez odbrane i sredine,,,, Sram vas bilo, obraza nemate,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter