0
Evroliga

Mateusz Ponitka (L) and Jordan Loyd Crvena Zvezda v Zenit St Petersburg-Euroleague 2021/22 Beograd, 30.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

ZENIT DONEO GOSPODSKU ODLUKU: Evo ko će moći da napusti klub iz Sankt Peterburga, poznata sudbina bivših Zvezdinih igrača!

Objavljeno: 28.02.22 u 14:41

Rusi dozvoljaju odlaske

Košarkaški klub iz Sankt Peterburga, Zenit, doneo je odluku vezanu za strane igrače. Najpre su klub napustili Mindaugas Kuzminskas, Arturas Gudaitis i Šabaz Nejpir, da bi danas taj klub obavestio da svi stranci mogu da napuste najveću državu na svetu dok još postoje letovi iz nje.

To znači da će čitav stručni štab na čelu sa Ćavijem Paskvalom i veliki broj stranih igrača otputovati iz Rusije, bez prekida ili tužbi za kršenje ugovora. Najverovatnije će sezonu nastaviti samo sa domaćim igračima. ali još uvek se čeka da se vidi konačna odluka o samoj sudbini ruskih ekipa u nastavku elitnog evropskog takmičenja.

from left Mindaugas Kuzminskas Jordan Mickey Alex Poythress Mateusz Ponitka Billy Baron
Crvena Zvezda v Zenit St Petersburg-Euroleague 2021/22
Beograd, 30.12.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Danas popodne bi Evroliga trebala da reši to pitanje, CSKA je već napušten od strane pet igrača, ranije Tornike Šengelija, Johanes Fohtman, Marijus Grigonis i Ife Lundberg, a sada je i Džoel Bolomboj najavio odlazak, dok je samo Bentil napustio Uniks za sada.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter