1
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 27.02.2022. foto: Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©

DRAGOVIĆ U DUHU PRAVOG LIDERA: Ohi i Eraković „provocirali“ pred jugom, Dragović reagovao kapitenski! (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.22 u 12:48

Pogledajte gest reprezentativca Austrije

Nakon što je Ohi zatresao mrežu i tako načeo odbranu Partizana u derbiju gde je Zvezda gotovo rutinski slavila, ističe se jedan zanimljiv detalj kod gola momka rođenog u Oslu. Naime, nakon što je Norvežanin poreklom iz Nigerije proslavio pogodak okrenuviše se ka južnoj tribini, Mirko Ivanić i Aleksandar Katai su došli i brzo ga ubedili da se okrene.

Ipak, zanimljviji detalj jeste proslava Erakovića koji je dotrčao sa štoperske pozicije i pokušao da slavi pred jugom, ali Dragović je to primetio, a zatim i Katai i Ivanić, pa su brzo sklonili mladog štopera odatle, a deluje i kao da je Austrijanac udario ćušku popularnom Čupi, a potom se i gestikulacijom rukom izvinio južnoj tribini.

Sve najzanimljvije detalje sa jučerašnjeg derbija možete pogledati OVDE.

0
0
1 Komentara
  1. Kada je mogao derancic Partizana u drugom klubu da provocira Delije zasto nebi i zvezdin igrac Grobare.Kaze se ko zasluzi taj i dobije…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter