0
Domaći fudbal

Superliga Srbije, derbi, Crvena Zvezda - Partizan Beograd, Srbija 27.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘IMAMO 16 FINALA DO KRAJA’: Stanković zadovoljan, ali i fokusiran!

Objavljeno: 27.02.22 u 20:48

Zvezda je ponovo blizu Partizanu!

Nakon pobede u večitom derbiju, fudbaleri Crvene zvezde ponovo se nalaze na svega dva boda zaostatka iza najvećeg rivala. Trener pobedničkog tima Dejan Stanković smatra da ovo uprkos pobedi, nije bila utakmica sezone.

‘Nije ovo pobeda sezone, ali ako se sećate ja sam govorio da smo spremni. Ovo je bila bitna utakmica. Mi smo se spremili, verovao sam, momci su odradili posao za desetku. Možda se to golim okom ne vidi, to je bilo dosta rada, koji se ne primećuje. Idemo dalje. Uz ovakvu publiku i ovako pun stadion, zbog toga se voli Zvezda i zbog toga se živi.’ – rekao je Stanković u razgovoru za Arena Sport i potom dodao:

Superliga Srbije, derbi, Crvena Zvezda – Partizan Beograd, Srbija 27.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘Znači dosta ovakva podrška i igra na samopouzdanja. Moramo da potvrdimo da smo mi šampioni od prošle godine. Mi nismo zaboravili da igramo fudbal. Iz kikseva smo naučili. Kada ovako dišemo kao jedan, sve se prebrodi. Nećemo odustajati. Imamo 16 finala. Svaku sledeću utakmicu daćemo svoj maksimum!’ – zaključio je on.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter