0
Domaći fudbal

Fudbal Omladinska Liga Season 2017-2018 Partizan v Crvena Zvezda Dragan Mladenovic Beograd, 02.05.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘RENDŽERS NE ODGOVARA ZVEZDI’: Bivši as Crvene zvezde o žrebu za LE, otkrio koje su prednosti škotskog tima!

Objavljeno: 26.02.22 u 15:51

Crveno-beli su prošli odlično na žrebu, pošto će u osmini finala Lige Evrope igrati protiv Rendžersa.

Žreb je prokomentarisao nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Dragan Mladenović, koji ima iskustva igranja u škotskom fudbalu, pošto je u sezoni 2004/05. nosio dres Glazgov Rendžersa. On tvrdi da su šanse beogradskog tima bar 50:50.

– Rendžers je uz Bragu bio džek-pot na žrebu, jer su to jedine ekipe sa kojima Zvezda može da igra ravnopravno. Naravno, ne smemo da se zavaravamo, jer naš rival poseduje kvalitet. Po stilu ne odgovaraju Zvezdi, jer igraju agresivno, napadački, brzo, kratko im traju akcije, jaki su na prekidima. Spoj su mladosti i iskustva, Dejvis i Ramzi, koji je došao iz Juventusa, ostvarili su uspešne karijere, kapiten Tavernije je odličan desni bek i precizan izvođač penala. Kent je izuzetno brz, Kolumbijac Moreles dominira u napadu, doveden je i devetnaestogodišnji Dialo iz Mančester junajteda na pozajmicu – rekao je Mladenović za „Novosti“.

Inače, škotski tim sa klupe predvodi legendarni Đovani van Bronkhorst.

– Gledao sam ih i kada gube, Seltik ih je u poslednjem derbiju lako pobedio sa 3:0. Nametnuo im je presing, nisu im od starta dali da dođu do daha. Ipak, Zvezda neće moći da kopira takvu igru, jer nije agresivna, ali poseduje druge kvalitete, pre svega iskustvo, snažne individualce i siguran sam da će umeti da se suprotstavi. Šanse su 50-50, više bih voleo da smo prvu utakmicu igrali u Beogradu. Oni bi se ovde uplašili pred punim tribinama – zaključio je bivši fudbaler Crvene zvezde.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter