0
Domaći fudbal

Svetozar Markovic Mirko Ivanic Superliga Srbije, Super Liga, Crvena Zvezda - Partizan, Belgrade, Serbia 7.4.2021. April 7. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

OGROMNO INTERESOVANJE ZA VEČITI DERBI: Marakana će sutra biti ‘krcata’, evo još koliko karata je ostalo i kada možete da ih kupite!

Objavljeno: 26.02.22 u 12:21

U nedelju je na programu 166. večiti derbi, koji će se odigrati na stadionu „Rako Mitić“ od 18 časova.

Interesovanje navijača je veliko, pa nije čudno što će Marakana biti rasprodata za jedan od najbitnijih mečeva u sezoni.

Prostalo je još samo po hiljadu karata, za severnu i zapadnu tribinu. Te ulaznice će danas biti puštene u prodaju na blagajnama Marakane, a svi zainteresovani, do karata mogu doći danas u terminu od 10 do 18 časova, kao i sutra od 10 časova, pa sve do početka utakmice. Cene karata su: 500 dinara za severnu i 1200 dinara za zapadnu tribinu.

Rigorozna kontrola biće postavljena u prstenu oko stadiona, i baš zato vas molimo da ne dolazite bez karte. Takođe, pozivamo vas da na vreme dođete na stadion, kako bi se izbegle gužve na ulazima.

Molimo vas da ulazite isključivo na obeležene ulaze, i sedite na svojim mestima, kako redarska služba ne bi bila primorana da reaguje po potrebi uz asistenciju policije. Prilikom ulaza sačuvajte svoju kartu, i sledite uputstva redarske službe.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter