1
Evroliga

Euroleague, evroliga, Crvena Zvezda- Monaco Monako 3.2.2022. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA NIJE PREŽIVELA OAKU: Sjajna utakmica Vajta, ipak Nedović presudio svojima! (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.22 u 21:53

Košarkaši Zvezde poraženi u Atini

Nisu uspeli košarkaši Crvene zvezde da trijumfuju u Atini nad Panatinaikosom i tako su okončali niz od pet pobeda nad šestrostrukim prvakom Evrope. Konačan rezultat bio je 79:73. Cela utakmica je prošla u egalu, ali su domaći deluje, više želeli pobedu, i koncentrisanije su ušli u završnicu u kojoj su i izborili trijumf.

Najbolji u redovima gostiju bio je Eron Vajt sa 14 poena i 12 skokova, Holins je dodao 13, a Nikola Kalnić je meč završio sa 12 poena, 7 skokova i 6 asistencija. Dvocifreni su još bili Volters i Mitrović sa po 10 poena.

Kod domaćih najbolji je poslovično bio Nemanja Nedović koji je svom bivšem timu ubacio 25 poena i na to je dodao 5 asistencija, dok je još dvocifren bio Kavadas sa 17 poena i 6 skokova.

Zvezda je sada 13. sa 9 pobeda i 15 poraza, dok je Panatinaikos na 16. poziciji sa 7 pobeda ali i 17 poraza, a ovo im je drugi trijumf zaredom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
1 Komentara
  1. Prica nam pricu a kada je bio u zvezdi.nigde nije bilo. Tipicna srpska posla ma srbin voli ds zapne“udari“ na svoje.
    Bar cuti i licices na godpodina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter