0
Domaći fudbal

Bibras Natcho Partizan - Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BOLJE VESTI NISMO MOGLI DA ČUJEMO: Predstojeći večiti derbi moći će da gleda čitava Srbija, evo ko će prenositi duel između Zvezde i Partizana!

Objavljeno: 22.02.22 u 14:25

Ovo su zaista sjajne vesti za navijače Zvezde i Partizana.

Pred nama je još jedan večiti derbi, događaj koji izaziva ogromnu pažnju u ovdašnjoj javnosti. U nedelju od 18 časova, fudbaleri Crvene zvezde ugostiće ekipu Partizana.

Ono što zanima sve navijače ova dva kluba, jeste to koja će televizija prenositi pomenutu utakmicu. Kako saznaje 24sedam, duel između crvenih i crno-belih prenosiće i RTS, što je sjajna vest.

Svi oni koji nemaju Arena sport, ne moraju da brinu, pa će ovaj meč moći da gleda cela Srbija. Predstojeći večiti derbi ima ogroman značaj, pošto se već sada može u velikoj meri odlučiti ko je novi šampion Srbije.

Ekipa iz Humske trenutno se nalazi na prvom mestu u Superligi Srbije, sa pet bodova više u odnosu na Crvenu zvezdu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter