0
ATP

FOTO: STARSPORT

‘NISAM IT STRUČNJAK’: Novaka ponovo ‘peckaju’ na konferenciji, njegov PCR test je opet glavna tema!

Objavljeno: 21.02.22 u 13:20

Srbin se ponovo susreo sa nezgodnim pitanjima.

Vreme je da prvi reket sveta Novak Đoković konačno zaigra ove sezone. To će se desiti već danas, u Dubaiju, gde mu je prvi protivnik Lorenco Museti, a meč je na programu u 18 časova.

Za razliku od Australije, gde je Novak prošao kroz pravi pakao, srpski teniser je u Dubaiju dočekan na sjajan način, što je potvrdio i na konferenciji za medije.

Ipak, Novak Đoković ponovo je morao da odgovara na nezgodna pitanja, pa je njegov sada već čuveni PCR test ponovo bio glavna tema.

– Mediji su spekulisali o tome. Ono što mogu da kažem je ono što svima govorimo. Nisam IT ekspert. U poslednje dve godine uradio sam mnogo PCR i brzih testova, kao i svi na turu, pretpostavljam. Nisam u poziciji da razumem kako su ovi testovi obrađeni i registrovani. Drago mi je što je Institut za javno zdravlje Srbije izašao javno i potvrdio te testove. Nisam stručnjak, ne mogu detaljnije – poručio je Đoković.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter