0
ATP

(191102) -- PARIS, Nov. 2, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain warms up before the singles quarter-final match against Jo-Wilfried Tsonga of France at the Rolex Paris Masters 1000 held at the AccorHotels Arena in Paris, France, Nov. 1, 2019. (Photo by Aurelien Morissard/Xinhua)

NADAL PROMENIO STAV O NOVAKU: ‘Bilo bi dobro da on ponovo igra’

Objavljeno: 21.02.22 u 09:50

Španski teniser Rafael Nadal ponovo je govorio o Novaku Đokoviću.

On se osvrnuo na njegov status oko vakcinacije i činjenice da zbog toga nije izvesno da li će i gde srpski teniser moći da igra tokom čitave ove sezone. Novak je već propustio jedan od turnira iz karegorije najvećih, zbog čega je Nadal otišao korak ispred u grend slem trci (21:20) pehara, ali sada ističe da bi voleo da Đoković zaigra u nastavku sezone.

– Uticaće na njegovu istoriju da li će da igra. Ne znam da li će na Grend slem. Svako donosi svoje odluke i mora da živi s njima. I tom smislu, nadamo se da će stanje tokom pandemije da se poboljša u svakom pogledu, rekao je Nadal.

Nadal se nada da bi Novak mogao da dobije dozvolu.

– Bez obzira da li je vakcinisan ili ne, bilo bi dobro kada bi Novak ponovo igrao. Ako može da bude na grend slemovima bez vakcinacije, dobrodošao je, dodao je Nadal.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter