0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Radnicki Kragujevac Beograd, 20.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

LALATOVIĆ POZIVA NAVIJAČE NA OBRAČUN: Lalatović ima mnogo razloga za nezadovoljstvo, izgleda da mu je prekipelo! (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.22 u 16:45

Šef stručnog štaba Radničkog u sukobu sa istočnom tribinom

Fudbaleri Partizana u svakom segmentu igre su nadigrali Radnički iz Kragujevca, a Nenad Lalatović je poznat kao neko ko ne trpi slaba izdanja svojih ekipa.

Nekadašnji trener brojnih superligaških ekipa je na putu do svlačionice ušao u verbalnu raspravu sa nekim sa istočne tribine, a čak se na snimku jasno vidi da trener Radničkog poziva pojedinca da siđe da se obračunaju.

Rezultat trenutno je 2:0 za domaće, a upravo je zbog neopreznog starta nad Vujačićem apsolutno zasluženo isključen iskusni Voja Ubiparip. Takođe u nastavku meča pristalice crno-belih su uputili niz uvreda na račun Lalatovića.

Sve golove sa meča možete videti OVDE.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter