0
Domaći fudbal

Dragan Radojicic Superliga Srbije, Partizan - Novi Pazar Super Liga 5.12.2021. Beograd Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

OSTAVKE U SUPERLIGI SRBIJE REĐAJU SE KAO NA TRACI: Novi Pazar ostao bez trenera – današnji poraz od Kolubare kao kap koja je prelila čašu!

Objavljeno: 19.02.22 u 17:25

Fudbaleri Novog Pazara izgubili su danas na svom terenu od Kolubare rezultatom 2:1.

Nakon novog poraza, trener Novog Pazara Dragan Radojičić podneo je ostavku. Podsetimo, Radojičić je pomenutog superligaša preuzeo sredinom oktobra.

– Malo mi je teško u ovom momentu jer sam želeo sve najbolje. Dao sam sebe 200 odsto u ovom klubu, to znaju svi koji su sa mnom sarađivali. Međutim, ovo ovako ne ide dalje i ja ovog momenta podnosim ostavku na mestu šefa stručnog štaba. Žao mi je samo što ovo moj kolega ovde sluša – rekao je doskorašnji trener Pazaraca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Novi Pazar (@fknovipazar_official)


Novi Pazar trenutno se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa 17 osvojenij bodova, samo jednim bodom više u odnosu na Radnički iz Kragujevca.

Inače, ovo je druga promena trenera u najelitnijem fudbalskom takmičenju u Srbiji ove nedelje, pošto je u ponedeljak Vladimir Gaćinović otišao sa klupe Spartaka iz Subotice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter