0
Evropske lige

Nemanja Covic i Nemanja Milunovic Superliga Super Liga Srbije Vojvodina - Crvena Zvezda Novi Sad, Serbia, 22.11.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NEVEROVATAN TANDEM SE SKLAPA U ŠLEZIJI: Čović na meti jednog od najvećih klubova Poljske, tamo ga čeka legendarni Nemac!

Objavljeno: 17.02.22 u 11:16

Napadač Voše bi mogao u Poljsku

Kako Mozzart Sport prenosi, kapiten Vojvodine iz Novog Sada, Nemanja Čović, jedna je od želja Gornjika iz Zabža koji želi da pojača konkurenciju u napadu. Ono što je još interesantnije jeste da bi njemu u napadu čeka legenda nemačkog i svetskog fudbala Lukas Podolski.

Ekipa iz Šlezije je ove zime prodala Hesusa Himeneza u Torotno, pa samim tim traže zamenu. Nekoliko prvih opcija Gornjika je već našlo angažmane, pa je izgleda izbor pao na Čovića, a pitanje je koliko je Vojvodina spremna da pusti igrača, pogotovu ako se kao obeštećenje pominje samo 200.000 evra. Ipak, izgleda da će sve biti na Nemanji Čoviću prilikom izbora nove sredine.

FOTO: Twitter/@GornikZabrzeSSA

Gornjik je jedan od najvećih klubova iz Poljske, po broju titula su odmah iza Legije, i imaju ih 14, a do nedavno je tamo igrao Ričmond Boaći, koga su navijači neslavno prozvali najgorim napadačem u istoriji kluba na društvenim mrežama. Tiz iz Zabža je trenutno 6. na tabeli Ekstraklase, ali bodovno daleko od pozicija koje vode u Evropu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter