0
Domaći fudbal

Fudbal-Kup Srbije Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Radnicki Nis Beograd, 16.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

STANKOVIĆ NAKON DRAME: Ne znam više šta ću sa penalima, pogrešan potez Štulića!

Objavljeno: 16.02.22 u 20:35

Vođe stručnih štabova nakon dramatične završnice

Navikli su nas fudbaleri Zvezde na dramatične penal serije, najpre sa Mačvom, potom sa Kopenhagenom u Danskoj, Omonijom na Kipru, dva puta, a i najskorije sa Partizanom u finalu prošlogodišnjeg Kupa Srbije. Ishod ruleta sa bele tačke je varirao ali sigurna je samo tenzija do poslednjeg trenutka. O ovoj najnovijoj u Beogradu nakon haosa od utakmice govorio je Dejan Stanković:

„Ne znam šta ću više sa tim penalima. Gledam ih, ne gledam ih. Kangin penal nisam gledao, iscedili su me prethodni. Stvarno smo zaslužili da dobijemo ovaj meč, ali smo izabrali teži put“, započeo je stručnjak posle utakmice, a potom nastavio: „Kada bih pričao o pojedincima, ne bih imao šta da kažem. Napadali smo od prvog do 90 minuta. Nismo se raspali i srljali, bili smo organizovani. Realno, energetski smo bili odlični, dobro smo trčali i nismo dozvolili ništa da nam naprave“.

Fudbal-Kup Srbije Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Radnicki Nis
Beograd, 16.02.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Bivši vezni fudbaler Intera se dotakao i pojedinaca:

„Borjan je pokazao da je monstruozan. Zamračio je gol. Kanga je pokazao veliki personaliti, što je veći pritisak njega više boli uvo“, a potom je i komentarisao Ohijev raniji izlazak iz igre: Ohi je imao upalu tetive. Na magnetnoj rezonanci ništa nije bilo, ali je odigrao 55 minuta. To je dovoljno, nismo hteli ništa da rizikujemo, da se neko ne povredi“.

O potezu Štulića, bivšeg fudbalera Partizana:

„Zna da je pogrešio, napravio je pogrešan potez, prema pogrešnim navijačima. Zagrlio sam ga, video sam da se uplašio. Može sin da mi bude“ – zaključio je Stanković.

Njegov kolega iz suprotnog tabora, Radoslav Batak, najpre je pohvalio svog golmana nakon sjajne partije:

„Dujmović nam se priključio pre mesec dana. Ovo mu je podstrek da radi još više. Čestitam mu“ – a potom pričao i o fudbalerima koji su Panenkom pokušali da savladaju Borjana: „Hteli su tako da daju gol, jedan je prošao, drugi nije“.

Fudbal-Kup Srbije Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Radnicki Nis
Beograd, 16.02.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Stručnjak je takođe komentarisao celokupni utisak:

„Nada uvek postoji. Zvezda je imala dominaciju, odbranili smo penal i bili blizu senzacije. Ja sam ovaj meč već zaboravio, čeka nas Voždovac. Nadam se da ćemo biti kompletni za tu utakmicu. Danas mo dali više nego što možemo, a do kraja ćemo se boriti za Evropu“ zaključio je bivši fudbaler Dinama iz Moskve.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter