0
Domaći fudbal

Fudbal-Kup Srbije Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Radnicki Nis Beograd, 16.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

KAKVO LUDILO OD UTAKMICE: Ko bi rekao da ćemo gledati ovakvu ‘dramu’, penali će odlučiti pobednika!

Objavljeno: 16.02.22 u 19:07

Gledaćemo penale…

U okviru 1/8 finala Kupa Srbije sastali su se Crvena zvezda i Radnički, a nakon 90 minuta igre rezultat je 0:0, pa će pobednika odlučiti penali.

Zvezda je prvu šansu na meču imala već u trećem minutu kada je Ohi šutirao sa leve strane, ali je golman Radničkog Filip Dujmović maestralno intervenisao, i već tada nagovestio da će biti sjajan na ovom meču.

Fudbal-Kup Srbije Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Radnicki Nis
Beograd, 16.02.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Imali su crveno-beli potpunu inicijativu na terenu, napadali su, stvarali šanse ali lopta nije htela u gol. Ofanzivci beogradskog tima su bili raspoloženi, ali je Dujmović sa druge strane nestvarnim bravurama otklanjao svaku opasnost po svoj gol.

U prvih pola sata igre, Dujmović je imao čak osam odbrana, što je zaista fascinantno. Momenat koji je obeležio prvo poluvreme, desio se u 31. minutu, kada je Mlađović oborio Bena u šesnaestercu, a glavni arbitar meča je pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Gelor Kanga, međutim golman Nišlija je ponovo sjajno intervenisao.

Pred sam kraj prvog dela igre, Pankov je imao odličnu šansu da svoj tim dovede u vođstvo. Nakon sjajnog centaršuta ostao je sam na samo nekoliko metara od gola, ali je glavom šutirao preko prečke.

Fudbal-Kup Srbije Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Radnicki Nis
Beograd, 16.02.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

I u drugom poluvremenu na terenu je viđena inicijativa domaćeg tima. U 56. minutu, Stanković je izveo van terena Bena i Ohija, dok su šansu dobili Katai i Pavkov.

U 63. minutu velika šansa za goste, Lazar Jovanović je skoro pola terena pretrčao sam, prevario Srnića, ušao u kazneni prostor, ali je Borjan odlično odreagovao.

U poslednjih 10 minuta utakmice viđeno je ‘pravo ludilo’ u Ljutice Bogdana. Stvarala je šanse Zvezda, imala čak 17 udaraca u gol, ali Dujmović je definitvno heroj Radničkog na današnjem meču.

U poslednjem minutu nadoknade vremena, ‘pocrveneo’ je Lazar Jovanović, koji je zbog prigovora dobio drugi žuti karton.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter