0
Domaći fudbal

El Fardou Ben Nabouhane Super liga Srbije, Crvena Zvezda - Radnicki Nis Superliga 24.10.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BORBA ZA ČETVRTFINALE KUPA MOŽE DA POČNE: Stanković iznenadio sastavom – Pićini počinje sa klupe, nema ni Kataija u startnih 11! (SASTAVI)

Objavljeno: 16.02.22 u 16:34

U okviru 1/8 finala Kupa Srbije, fudbaleri Crvene zvezde ugostiće ekipu Radničkog iz Niša, a meč je na programu od 17 časova.

Podsetimo, ova utakmica je trebalo da se odigra još u jesenjem delu sezone, ali je pomerena zbog veoma zgusnutog rasporeda beogradskog tima. Već su poznati ostali četvrtfinalisti Kupa Srbije, a to su: Vojvodina, Rad, Metalac, Partizan, Loznica, TSC i Novi Pazar.

Na startu prolećnog dela šampionata, crveno-beli su na svom stadionu savladali Čukarički rezultatom 3:0, dok je Radnički na ‘Čairu’ izgubio od Partizana 0:2.

Trener ekipe sa Marakane, Dejan Stanković, danas će na teren izvesti sledećih 11 igrača:

FK Crvena zvezda: Borjan – Gajić, Pankov, Dragović, Rodić – Srnić, Sanogo, Kanga – Ivanić, Ben, Ohi.

Sa druge strane, Radoslav Batak se odlučio za sledeću postavu:

FK Radnički Niš: Dujmović, Aksentijević, Jamkam, Vujadinović, Mlađović – Ćirković, Bjeličić, Tomić, Arsić, Mitrović – Pavlov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter