0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ ZADOVOLJAN: ‘Nije svejedno kada kročiš na Marakanu!’ (FOTO)

Objavljeno: 12.02.22 u 21:50

Šef stručnog štaba Dejan Stanković izneo je prve utiske posle odigrane utakmice 22. kola Superlige Srbije i pobede (3:0) crveno-belih nad ekipom Čukaričkog na startu prolećnog dela sezone.

‘Prva utakmica posle priprema je uvek teška. Lepo je bilo igrati pred navijačima, poklonili smo im tri gola. Možda smo mogli da imamo nešto lepšu i tečniju igru, ali ih razumem. Tim je donekle promenjen, ima tu i novajlija i emocija i ne mogu da kažem treme, ali sigurno da nije svejedno kada kročiš na Marakanu. Nisu to opravdanja, ali ih ja razumem, biće to sve bolje i bolje iz utakmice u utakmicu. Želeli su, bio je ovo jedan jak i zahtevan meč, protiv mlade i poletne ekipe, 3:0 jedan izvanredan rezultat, idemo dalje’ – istakao je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Osvrnuo se Stanković i na sjajnu podršku velikog broja navijača koji su došli da podrže crveno-bele na startu drugog dela sezone.

‘To je poruka i sa njihove strane, rekao sam momcima, nebitno je da li ćemo pogrešiti i 100 pasova, ali duele ne smemo da gubimo. Mora svaki od navijača da se prepozna dole sa nama, moramo zajedno da iz utakmice u utakmicu tražimo pobedu, kakva god ona bila, ali uz ovakvu podršku je igrati fenomenalno. Hvala im još jednom kao i milion puta do sada’ – zaključio je Stanković.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter