1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘NEMA KO DA SE LJUTI’: Stanković šokirao izjavom – Ohi ga je oduševio, ali on i dalje veruje u Pavkova! (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.22 u 15:49

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 17 časova dočekuju Čukarički u okviru 22. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli kreću u odbranu šampionske titule, a na stadionu “Rajko Mitić” će izabranici Dejana Stankovića pokušati da nastave dugu tradiciju otvaranja prolećnog dela sezone trijumfom.

Pred ovaj susret, medijima se obratio šef stručnog štaba Crvene zvezde, Dejan Stanković. Na početku izlaganja, potvrdio je lošu vest koja se tiče Veljka Nikolića.

Velja ne može na našu veliku žalost, tu povredu dugo vuče, nismo uspeli da je saniramo. Uvek mu se vraća kod jakog udarca, stalno mu se bol vraćao i vraćao i sprečavalo ga je da trenira. Odlazi u Francusku na intervenciju. Mali Stanić je dobio distorziju, ali sa njim ćemo još videti. Ostali su zdravi, počinje nešto najlepše, prvenstvo će u najmanju ruku biti zanimljivo – kazao je Stanković, i potom se osvrnuo na šampionsku trku sa Partizanom:

Nije nemoguće. Jeste teško, ali nije nemoguće. Tako ćemo se spremati, na takav način smo se pripremali, odradili smo jedne od boljih priprema. Momci su 200 posto spremni i u glavi i fizički. Svaka će utakmica biti kao finale jer mi nemamo šta da izgubimo – naveo je Stanković.

Lepa vest je da su Gelor Kanga i El Fardu Ben spremni za predstojeće obaveze.

– Biće spremni, imali su 10 dana pauze, ali oni nisu prekidali trenažni proces. Odigrali su dobro u svojim reprezentacijama. Već su trećeg februara počeli da treniraju sa nama, vidim ih odlično na treningu, biće spremni.

Popualrni ‘Mister’ se osvrnuo na Čukarički. Nedavno su Brđani doveli Aganspahića iz Novog Pazara.

– Ne znam ko će igrati od njih dvojice, videli smo dosta dobrih stvari protiv Dinamo Kijeva. Vidi se da Sale dobro radi posao i da hvataju polako automatizam. Mi ćemo biti spremni za svaki minut utakmice – siguran je trener crveno-belih.

Partizan je trenutno prvi na tabeli, sa pet bodova više u odnosu na Crvenu zvezdu.

Pa pretvorili smo to u dodatni motiv, ta situacija se nije događala u poslednjih pet godina. Time odrastaš, nema prava na kiks, o tome pričamo svaki dan. Moramo da budemo pravi, jeste teško, jeste pet bodova mnogo kod nas, ali ja verujem da oni mogu. Na osnovu toga smo izgradili pripreme i ulazak u ovu polusezonu. Ja im verujem – siguran je Stanković.

Mister je oduševljen Ohijem, ali veruje i u Pavkova.

Momak je iskusan, obeležio je skandinavsko područje, najbolji strelac. Izvanredno se kreće, spreman je da se žrvtuje za ekipu. Zvezda je dobila jedno veliko pojačanje. Ja sam uvek za Pavkova, tu je i Pavkov. Spremaćemo utakmicu po uakmicu, svih 20 momaka, rekao sam im – da li jedan, 15 ili 90 minuta, nema ko da se ljuti. Možemo tamo od maja da vidimo ko se ljuti ili ne. Taj mentalitet imao sam prilike da vidim, bio sam u ovoj situaciji i ja verujem – navodi Stanković.

0
0
1 Komentara
  1. Kaže Stanković da on I dalje veruje u Pavkova i zato će mu Pavkov sutra biti rezerva! Dalje za Kangi i Bena kaže “Biće spremni, imali su 10 dana pauze, ali oni nisu prekidali trenažni proces”. Prvo, Kanga i Ben uz Sanoga su najsporiji igrači Zvezde i kao takvi su bili nosioci dekadentne igre na sredini terena u jesenjem delu. Valjda neće više ove matore USPORIVAČE igre stavljati u tim?! Drugo, Kaže za njih “Odigrali su dobro u svojim reprezentacijama”. Alo, “mister” što predstavljaju njihove reprezentacije u svetskom fudbalu?! Ništa, bokserski džak! Ko su Gana i Komorska ostrva, koje su u grupnoj fazi na Kupu Afrike ispali?! Ako, ovi afrički matori i spori “kapitalci” budu i na proleće igrali onda mi je jasno koliko se razumeš u posao trenera!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter