0
Domaći fudbal

stadion FK Cukaricki (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com)

NA BANOVOM BRDU VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Preminuo čovek koji je živeo za Čukarički, Brđani se od najvernijeg navijača oprostili na emotivan način! (FOTO)

Objavljeno: 09.02.22 u 19:21

Tuga…

Tri dana pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, Brđane je pogodila jedna tužna vest. Naime, preminuo je najverniji navijač Čukaričkog.

Ćazim Hodžić, poznatiji kao Komša, decenijama unazad predstavljao je dušu i srce Čukaričkog. On je gotovo svaki dan provodio u klubu, jer je za njega Čukarički bio sve. Ne postoji fudbaler, ili član stručnog štaba Brđana koji nije voleo Komšu.

– Sa velikom tugom Vas obaveštavamo da je preminuo najverniji navijač Čukaričkog, popularni Komša. Otišao je čovek koji je primer posvećenosti i poštenja, čovek koji je bio deo našeg kluba. Neka mu je večna slava – piše na zvaničnom Instagram nalogu Čukaričkog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Čukarički (@fkcukaricki)


– Nikada ti ništa nije bilo teško, živeo si za ovaj klub i preživljavao svaku pobedu i poraz. Živećes dok je nas koji ćemo te se uvek sećati. Počivaj u miru i večna ti slava moj dobri Komšo – emotivno se oprostio Pavle Delibašić, trener omladinaca Brđana.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter