0
Tenis

FOTO: Instagram/Screenshot

DA CRKNEŠ OD SMEHA: Novak se urnebesno zabavlja na treningu, sve je to snimila jedna veoma atraktivna sportistkinja! (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.22 u 14:53

Cela Srbija jedva čeka da vidi Novaka Đokovića ponovo na terenu.

Nakon celokupne drame u Australiji, navijači širom sveta jedva čekaju da Novaka Đokovića ponovo vide na terenu. Prvi turnir na kome će srpski as učestovati ove godine biće u Dubaiju.

Prvi reket sveta vredno trenira pred predstojeći turnir, a u svoje treninge uveo je i određene novine. Naime, Novak vežba na spravi koja je namenjena za treniranje fizikalija, ali i koncetracije, pa uporedo uz trčanje treba da odgovori tačno na sliku koja se pojavljuje, kao i da pritisne određeni taster.

Dok je radio vežbu, Novak se dobro zabavljao, kao i svi ostali oko njega. Kako je to izgledalo, pogledajte u video snimcima:

Autorka snimka je Maja Hutlarović, nekadašnja profesionalna teniserka. Pored tenisa, Maja se bavila i modelingom.

– Ranije sam se profesionalno bavila ovim sportom i imala sam cilj ispred sebe. Sa 18 godina sam dobila ponudu za Ameriku, ali povreda ruke me je sprečila da odem. Trebalo mi je više od godinu dana da se oporavim i za mene je to bio veliki stres – rekla je svojevremeno u jednom intervjuu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Hutalarovic (@majahuta)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Hutalarovic (@majahuta)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Hutalarovic (@majahuta)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter