0
Košarka

Bogdan Bogdanovic Friendly basketball game Serbia - Lithuania 10.8.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT) litvanija srb ija

SRBI U NBA SINOĆ: Beli van protokola, Bogdanović solidan! (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.22 u 08:22

Revolveraški obračun!

Košarkaši Atlanta Hoksa i Finiks Sansa sinoć su odmerili snage u okviru regularnog dela NBA lige, a fenomenalnu partiju pružio je plejmejker domaćeg sastava – Tre Jang. On je upisao 43 poena uz šut iz igre iznad 60%, a učinku je dodao još pet asistencija. Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović upisao je 11 poena i podelio šest asistencija uz dva uhvaćena skoka. U poraženom sastavu najbolji je bio Devin Buker sa 32 poena, a ispratili su ga još Bridžis sa 24 i Pol sa 18 poena i 12 asistencija.

 

Toronto je uspeo da savlada ekipu Čikago Bulsa nakon produžetka, a u poraženom sastavu je fenomenalnu partiju pružio Nikola Vučević. Crnogorski centar je na parketu proveo 39 minuta, upisavši 30 poena i 18 uhvaćenih skokova.

U redovima Golden Stejt Voriorsa večeras je bez minutaže ostao Nemanja Bjelica.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter