0
Evroliga

from left Luka Mitrovic Branko Lazic Nikola Kalinic Nikola Ivanovic Ognjen Dobric Nate Walters Crvena Zvezda v Olympiacos Piraeus-Euroleague 2021/22 Beograd, 09.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PORAZ CRVENE ZVEZDE: Tim Dejana Radonjića poražen od ‘Manekena’, presudio užasan šut iz igre! (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.22 u 20:39

Crvena zvezda poražena u Beogradu

Crvena zvezda u prošlom kolu napravila je senzaciju kada je u Pireju slavila protiv Olimpijakosa i tako prekinula niz od tri uzastopna poraza. Ipak izabranici Dejana Radonjića nisu imali energije da u ovom kolu pobede ekipu Milana u Beogradu, a konačan rezultat bio je 57-63. Ovo je peta uzastopna pobeda izabranike Eijtorea Mesine, a utakmicu je obeležela izuzetno neefikasna prva četvrtina u kojoj su obe ekipe postigle kombinovano 15 poena.

Tim sa Malog Kalemegdana je iz igre šutirao izuzetno niskih 40 procenata, time nisu uspeli da kapitalizuju na kvalitetnoj odbrani koju su igrali gotovo čitavu utakmicu. Takođe šut za tri poena bio je na 5/18, a u prvom poluvremenu rezultat je mogao biti drugačiji da je realizacija bila kvalitetnija, ali i građenje reketa koje je predstavljalo veliki problem.

Najbolji u redovima Crvene zvezde bio je Nikola Kalinić sa 13 poena, 3 skoka i 4 asistencije, dok je jedini dvocifren još bio i američki bek Ostin Holins koji je ubacio takođe 13 poena i imao po skok i asistenciju. Ognjen Dobrić je utakmicu završio sa 9 poena.

U timu iz Italije najbolji je bio Malkolm Dilejni, dugogodišnja želja navijača Zvezde, koji je duel završio sa 18 poena. Od njegovih saigrača najviše se istakao i Ben Bentil koji je imao učinak od 12 poena i 9 skokova.

Zvezda je u ovom trenutku 14. na tabeli Evrolige sa skorom 8 pobeda i 13 poraza, dok Milano sada sedi na trećoj poziciji sa 15 pobeda i 6 poraza. U narednom kolu crveno-beli dočekuju Monako koji sa klupe predvodi Saša Obradović u Beogradu dok Olimpija dočekuje Fenerbahče Saše Đorđevića.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter