0
Evroliga

Aleksandar Djordjevic Eurocup basketball match between Darusafka and Virtus in Belgrade, Serbia March 5. Beograd, Srbija 5.3.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

FENERBAHČE NE BIRA PROTIVNIKE: Sašin Fener može i bez najboljih, Flojd zlostavljao obruče! (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.22 u 22:21

Turski tim i oslabljen prejak za Francuze

Košarkaši Saše Đorđeviča savladali su Asvel u svojoj dvorani rezultatom 85:76 sjajnom igrom u poslednjem periodu utakmice i tako upisali sedmu pobedu u poslednjih osam mečeva u elitnom evropskom takmičenju. Važno je napomenuti da je tim iz Isanbula igrao bez Nanda de Kola i Jana Veselog.

Najefikasniji u timu iz Istanbula bilu su Devin Buker i Dešon Pjer sa po 16 poena, a Kanađanin je uhvatio i 7 skokova. Marko Gudurić je imao 15 poena 2 skoka i 3 asistencije za 23 minuta provedena na parketu. Dvocifren je još bio i Džehive Flojd, koji je večeras obručima dokazivao svoje atletske sposobnosti, sa 10 poena bez promašaja iz igre.

Kod gostiju iz Vilerbana Eli Okobo je odigrao još jednu izuzetno dobru utakmicu zabeležio 23 poena, Šarl Kaudi 14 poena i 6 skokova, a Kris Džouns 12 poena uz 8 asistencija. Igrače sa dvocifrenim učinkom kod Asvela zatvara Kostas Adetokumbo sa 10 poena i 6 uhvaćenih lopti.

Fener je nakon odlične forme napravio veliki skok na tabeli i sada su 10. uz po deset pobeda i poraza, dok je Asvel 13., poziciju iznad Crvene zvezde koja je ranije večeras izgubila duel sa Milanom, a skor tima iz Vilerbana je 9 pobeda i 14 poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter