0
Evropske lige

NOVI SAD, SERBIA - OCTOBER 11: Keisuke Honda (L) of Japan in action against Ivan radovanovic (R) of Sertbia during international friendly match between Serbia and Japan at stadium Karadjordje on October 11, 2013 in Novi Sad, Serbia (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ZA NJEGA KAŽU DA ‘MENJA KLUBOVE KAO ČARAPE’: Bivši Partizanov igrač ima novi angažman na ‘čizmi’ – Radovanović pronašao sedmi tim u Italiji!

Objavljeno: 01.02.22 u 18:50

Menja klub, ali ne i zemlju.

Iskusni srpski fudbaler Ivan Radovanović, završio je epizodu u Đenovi, ali nije se dugo zadržao kao slobodan igrač na trištu, pošto je već pronašao novi klub.

Naime, on će od sada nositi dres Saletnitane. Reč je o ekipi koja je poslednja u italijanskom prvenstvu sa svega 10 bodova, čak se našla pred izbacivanjem iz Serije A zbog finansijskih problema, ali uspela je da pronađe nove sponzore i nekako ‘preživi’.

Tokom januarskog prelaznog roka angažovali su nekoliko dobrih pojačanja, pa se nadaju da će tako uspeti da obezbede opstanak u elitnom takmičenju na ‘čizmi’. Radovanović će nastupati za Salernitanu do juna 2023. godine, a ovo mu je ujedno sedmi tim iz Serije A.

Podsetimo, sjajni vezista je kročio na ‘čizmu’ 2008. godine, kada je iz Partizana prešao u redove Atalante. Zatim je nosio dres Pize, Bolonje, Novare, Kjeva, Verone i Đenove.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter