0
Domaći fudbal

Fudbalski Savez Srbije Sponzorski ugovor sa British Motors from left Uros Djurdjevic Nikola Stojiljkovic Nemanja Radoja Aleksandar Jovanovic and Mijat Gacinovic Beograd, 21.03.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

IZNENAĐENJIMA NIKAD KRAJA: Zvezda ‘lansira’ još jednu transfer bombu – srpski reprezentativac na pragu Marakane?!

Objavljeno: 31.01.22 u 20:24

Zvezda završava još jedan transfer.

Odjeknula je vest da će talentovani Nemanja Motika uskoro zadužiti dres Crvene zvezde, a kako javlja TV Arena sport, crveno-beli spremaju još jednu transfer bombu. Naime, na Marakanu uskoro bi mogao da stigne povremeni reprezentativac Nemanja Radoja.

Naravno, da bi se to desilo, Radoja mora već danas da raskine ugovor sa Levanteom, pa tek onda da se dogovori sa čelnicima srpskog šampiona. U Ljutice Bogdana tokom januarskog prelaznog roka bilo je veoma uzbudljivo, nedavno je klub napustio Njegoš Petrović a zatim je Zvezda pregovarala sa Šerifom oko angažmana Ada.

Fudbalski Savez Srbije
Kvalifikacije za World Cup FIFA Russia 2018
Srbija v Moldavija
Nemanja Radoja
Beograd, 02.09.2017.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Pošto se taj transfer nije realizovao, čelnici Zvezde okrenuli su se ka La Ligi i ‘nanišanili’ Nemanju, koji je ove sezone odigrao 11 mečeva za Levante.

Radoja od 2014. godine igra u Španiji, kada je iz Novog Sada otišao u Seltu. Za pomenuti tim odigrao je 146 mečeva uz jedan gol i jednu asistenciju.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter