0
Domaći fudbal

Serbia's Dusan Vlahovic Serbia - Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DESILO SE SVE ŠTO JE REKAO: Bivši fudbaler Partizana hvali Vlahovića, ‘Može da osvoji zlatnu loptu’!

Objavljeno: 31.01.22 u 10:09

Bivši napadač govorio o Dušanu Vlahoviću

Valeri Božinov, nekada igrač velikog broja klubova od kojih su Mančester Siti, Leće, Juventus i Partizan samo neki od njih dodatakao se Vlahovića i njegove budućnosti u razgovoru za Informer. Božinov je u Partizanu bio od leta 2015. do 2017. godine, a osvojio je Superligu Srbije upravo u poslednjoj sezoni u klubu.

Bivši reprezentativac Bugarske o dolasku Vlahovića u klub:

„Kada je Vlahović došao na prve pripreme Partizana sa seniorima, imao je nepunih 16 godina. Već tada je govorio da će biti top igrač i Ibrahimović sa Balkana. Zamislite toliko samopouzdanje dečka od 15 ili 16 godina. Verovao je u svoje kvalitete od prvog trenutka kada sam ga upoznao. Za sve što je rekao bio je u pravu“, rekao je Božinov u razgovoru za Informer.

Fudbal Jelen Super League season 2015-2016
Partizan v Cukaricki
Dusan Vlahovic
Beograd, 23.04.2016.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Zatim je nastavio o Dušanovom odlasku u Firencu za manje od 2.000.000:

„Pre nego što je Fiorentina kupila Dušana, zvao me je Panteleo Korvino, direktor italijanskog kluba. Pitao me je šta mislim o Vlahoviću i rekao sam mu da nemam apsolutno nikakvu dilemu da treba da kupe njega i Nikolu Milenkovića. Sve što sam rekao desilo se i nisu pogrešili ni oni ni ja“, dodao je napadač.

FOTO: STARSPORT

Fudbaler takođe smatra da Vlahović može samo da napreduje u Juventusu i dotakao se njegove budućnosti:

„Duciju sam pre tri dana čestitao rođendan i transfer. Ispričao sam mu da sam u toku mog boravka u Juventusu bio cimer sa Pavelom Nedvedom, sadašnjim potpredsednikom Juventusa i osvajačem Zlatne lopte. Imao sam sreću da u njegovom domu vidim, dodirnem i poljubim Zlatnu loptu. Rekao sam Dušanu da zamoli Nedveda da i njemu pokaže taj trofej. Samo da ga vidi i dodirne, a kasnije ga možda i osvoji. Nikad se ne zna, u fudbalu je sve moguće. Ducijevo vreme dolazi, ako nastavi da trpa golove kao dosad, što da ne bude najbolji igrač sveta. Mesi i Ronaldo su i dalje neprikosnoveni, ali neće ni oni igrati doveka. Dolaze nove zvezde, a Vlahović je svakako među njima. Želim mu golove, Skudeto, Ligu šampiona i Zlatnu loptu“, zaključio je Božinov.

Debi Dušana Vlahovića za velikana iz Torina očekuje u nedelju od 20:45 u duelu sa Veronom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter