2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DA, ISTINA JE: Zvezda sprema novu transfer bombu, direktor Maribora je već sve potvrdio!

Objavljeno: 28.01.22 u 14:23

Izgleda da će biti još pojačanja.

Crveno-bela ekspedicija već je imala prvu proveru na priprema, i to protiv Maribora, a utakmica je završena rezultatom 1:1. Kako stvari stoje, izgleda da su čelnici Crvene zvezde baš u toj utakmici ‘naciljali’ novo pojačanje.

U pitanju je levi bek Maribora, Gregor Sikošek. Ne radi se o običnom traču, pošto je ovu priču potvrdio i sportski direktor kluba iz Slovenije, Marko Šuler.

– Retko pratim srpske medije, pa ne znam tačno šta se piše. Postoji Zvezdino interesovanje za Sikoršeka, ali i za nekolicinu drugih fudbalera našeg tima. Svaki fudbaler Maribora je na prodaju, ali smo po pravoj ceni. Mi ovaj tim pravimo na duge staze i nikoga nećemo prodavati ispod cene – rekao je Šuler.

Osim defanzivnih, Sikošek poseduje i vrhunske ofanzivne karakteristike. On je uvoj sezoni postigao čak pet golova u dresu Maribora.

0
0
2 Komentara
  1. Godinama ne prodaju nikog, a sada za nekoliko dana prodaše neka drva za silne pare tako da mogu da dovode nove…ko zna koliko imaju igrača na platnom spisku , koliki su im dugovi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter