0
Evropske lige

Dusan Vlahovic. (Photo by Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

SADA JE I ZVANIČNO GOTOVO: Poznati svi detalji ugovora Dušana Vlahovića, biće među najplaćenijima! (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.22 u 20:42

Poznato je sve oko najvrelije priče ove zime!

Dušan Vlahović, kao što je poznato već nekoliko dana, postaće najnovije pojačanje Juventusa. Večeras su svi detalji razjašnjeni i poznato je da će Vlahović nastaviti karijeru u Staroj dami iz Torina, a ukupna cena transfera sa svim bonusima iznosiće 75.000.000 evra, javlja Fabricio Romano.

Mladi napadač tako postaje i drugi najplaćeniji srpski fudbaler, posle Luke Jovića, a plata mu se procenjuje na 7.000.000 godišnje. Vlahović bi u narednim danima takođe trebao da prođe lekarske preglede i da zvanično stavi svoj potpis na višegodišnji ugovor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

Da podsetimo, navijači Fiorentine nisu baš najbolje podneli prelazak Vlahovića u redove jednog od najvećih rivala, te je srpski napadač doživeo niz uvreda i prozivki navijača iz Firence u nekoliko proteklih dana. Bivši fudbaler Partizana je u ljubičastom dresu postigao 49 golova na 108 nastupa, a u dresu reprezentacije je 7 puta tresao mrežu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter