0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STIGLA VEST KOJU SU SVE DELIJE ČEKALE: Evo koliko će pauzirati Pićini – poznati su svi detalji povrede!

Objavljeno: 23.01.22 u 08:19

Neće trenirati sa ekipom.

Crvena zvezda je u zimskom prelaznom roku dovela dva ogromna pojačanja – Ohija Omoižuanfa i Kristijana Pićinija. Ono što je posebno obradovalo navijače, jeste da Italijan igra na poziciji desnog beka, na kojoj Zvezda već duže vreme nema advekvatnu i kvalitetnu rotaciju.

Ipak, Pićinijev dolazak i nije počeo kako se očekivalo, jer se bivši fudbaler Valensije povredio već po dolasku na pripreme i to na jednom sparing meču. Srećom, u pitanju je lakša povreda, pa će Dejan Stanković moći da odahne.

Pićini je doživeo sitegnuće mišića, a pošto su crveno-beli u subotu imali slobodan dan, Italijanu neće biti potrebno još mnogo za povratak u tim On će u narednih nekoliko dana raditi odvojeno u teretani, ali se ubrzo očekuje povratak na teren,

Zvezda je u Antaliju došla 13. januara, a plan je da se u Srbiju vrate 3. februara. U Turskoj ih očekuju 4 pripremne utakmice, a mečeve će prenositi Arena Sport.

25. januar: Crvena zvezda – Maribor – 16.00

28. januar: Crvena zvezda – Lask Linc – 15.00

31. januar: Crvena zvezda – Šahtjor Donjeck – 15.00

3. februar: Crvena zvezda – Šahtjor Soligorsk – 15.00

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter